Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Предстои да разкажа в един проект за катастрофите -

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Предстои да разкажа в един проект за катастрофите -
Коментари Харесай

Мартин Карбовски: Властта ни дължи яснота какво се случва по отношение на катастрофата с Милен Цветков

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Предстои да опиша в един план за злополуките - младите момчета, които въртят гуми и ни заплашват. Аз бих стрелял по тях. Това са убийци, които употребяват като туземци всички технологии, създадени в Бавария, и считам, че в случай че те желаят да ме убият с тяхното дрифтене по улиците и светофарите, аз съм задължен да изстрелвам по тях, тъй като желая да се самозащитавам. ", сподели журналистът Мартин Карбовски пред водещата Цветанка Ризова по БТВ. 

" И тези деца, тъй като те са деца и са в някаква степен почтени, желая да покажа - всички знаем какво стана с Милен и кой е Милен, само че не знаем кой е бил откъм гърба на колата на Милен и размаза Милен. Онзи човек никой не го знае къде е и властта ни дължи изясненост какво се случва във връзка с злополуката с Милен Цветков. За следващ път има извънреден публичен интерес към едно нещо, за което никой публично не приказва.

Това е целият проблем на нацията, те взеха решение, че няма да приказват, тъй като са на власт, и си вършат каквото си желаят. След огромния пик, когато ние плачем, следва спад и след 5-10 години и това се не помни. Истинското правораздаване е в този момент и незабавно. Другото е " Мижи да те лажем ". Хората на власт се научиха, че са като че ли там вечно. Не, отивайте си, когато ние решим. И те споделят: какво съм ти направил? Ми ще ти кажа - чекмеджета, записи, други неща.

Това би трябвало да се обясни, да се оправдяеш и то обществено. През последните 20 години Борисов не е дал в никакъв случай отговор. От малкия екран се размахват едни милиони и се споделя - ей тоя какъв брой милиона ни даде. Искам да запитвам всеки един фен пред тв приемника: какъв брой ви даде?
Протестите у нас са възпитани и учтиви. Който ми каже, че са груби, ще му покажа фрагменти от Гърция и прекрасен пердах от Украйна. Ами в случай че не си тръгне в никакъв случай? Много постоянно изборите не са доста читави... ", изясни гостът възгледите си по последните събития в страната. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР